Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Eier kochen
- 400 g Wasser
- 4 Eier
Hackbraten
- 1 altbackenes Brötchen
- Wasser zum Einweichen
- Öl zum Einfetten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 800 g Hackfleisch, gemischt
- 2 Eier
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- Nutrition
- per 1 Scheibe
- Calories
- 904 kJ / 216 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Deftiger Kartoffelsalat
2h
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1óra 30p
Hackbraten mit Ei
1 Std. 20 Min
Hackbraten XXL
1óra 30p
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1 Std. 10 Min
Hackfleischpfannkuchen mit Salat
1óra 15p
Rinderrouladen mit Gürkchen
1óra 15p
Hackbraten "Falscher Hase"
1óra 30p
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2 Std. 55 Min
Kartoffelsalat für Eilige
45p
Sauerbraten mit Spätzle
53hod.
Nudelsalat mit Lyoner und Gurken
35p