![Paparot Paparot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2cf7fc15-264e-4b82-b731-df2488029965/Derivates/4e161833-3bee-48a7-8c34-453af46274f4.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 800 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di burro
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di salsiccia di maiale sbriciolata
- 100 g di farina di mais
- 20 g di farina tipo 0
- 1000 g di brodo vegetale bollente
- pepe nero macinato q.b. (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1200.8 kJ / 287 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Carbohydrates
- 30.8 g
- Fat
- 12.7 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Minestra di pane e lenticchie
55 Min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40 Min
Gemusesuppe
40 Min
Petto di pollo ripieno alla ricotta e risotto al pomodoro
1h 5 min
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55 Min
Zuppa di patate e mais
55 Min
Antica minestra ai broccoletti
45 Min
Zuppa montanara
1 Std.
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 Std. 10 Min
Minestra di cereali e verdure invernali
50 Min
Minestra lenticchie e spinaci
50 Min