Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g Roastbeef, flach, ohne Fettdeckel
- 400 g Strauchtomaten, geviertelt
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 2 EL Essig
- 9 Prisen Salz
- 1 Prise Zucker
- 3 TL Senf, grob
- 5 EL Öl
- Pfeffer zum Würzen
- 400 g Brokkoliröschen
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 EL Butter
- 50 g Milch
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2396 kJ / 571 kcal
- Protein
- 52 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 28 g
In Collections
Alternative recipes
Chicorée mit Hackfleisch, Reis und Tomatensauce
1 godz.
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2h
Kräutermedaillons auf Bouillongemüse
45 min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 godz.
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40 min
Pfifferlinge in Speckrahm
55 min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 godz.
Spargelnudeln
35 Min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Schnitzel mit Süßkartoffel-Speck-Püree
45 min
Süßkartoffelpüree mit gebratenem Fisch
40 min