Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 zucchine tonde
- 1100 g di acqua
- 60 g di cipolla
- 20 g di burro
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 uova
- 4 cucchiai di panna acida (30% di grassi)
- fior di sale, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1245 kJ / 300 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 4.5 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 Min
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1 Std. 30 Min
Frittata di asparagi selvatici
55 Min
Gusci di melanzana con filetti di sogliola
1j 20 menit
Quiche ai ravanelli
1 Std. 30 Min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3 Std. 55 Min
Frittata di spinaci e formaggi in vasocottura
1j 20 menit
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 Min
Zucchine ripiene alla marinara
1h 25min
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Peperoni ripieni
1h 5min