Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 zucchine tonde
- 1100 g di acqua
- 60 g di cipolla
- 20 g di burro
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 uova
- 4 cucchiai di panna acida (30% di grassi)
- fior di sale, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1245 kJ / 300 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 4.5 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Finocchi alla valdostana
40 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 λεπτ.
Cavolfiori gratinati
50 Min
Contorno di carote in agrodolce
1 Std.
Zucchine alla menta
30 min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 Min
Cipolle ripiene di verdure
1h 20min
Broccoli e salsiccia
30 min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1ωρ. 30 λεπτ.
Zucchine ripiene alla marinara
1h 25 min
Finocchi ripieni
1 Std.
Finocchi e gamberi allo zafferano
35 Min