Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 zucchine tonde
- 1100 g di acqua
- 60 g di cipolla
- 20 g di burro
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 uova
- 4 cucchiai di panna acida (30% di grassi)
- fior di sale, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1245 kJ / 300 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 4.5 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Zucchine ripiene
1h 10min
Finocchi alla valdostana
40 Min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1 Std. 30 Min
Finocchi ripieni
1 Std.
Nidi di zucchine e speck
50 Min
Tartare di zucchine con fragole e pomodori
20 Min
Cipolle ripiene di verdure
1小时 20 分钟
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 Min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 Min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40 Min