![Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a2cc2e9a-8de6-4750-b8d9-7de4f4a8dd94/Derivates/ef0f09ce-7c7f-4df6-a6f7-cc52051cb85a.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di scalogno
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate, pelate e a pezzi
- 800 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli) in 4 tranci
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata e il succo
- 350 - 400 g di brodo vegetale
- 8 code di mazzancolle, pulite del filo e del carapace
- 100 g di spinaci freschi in foglia
- 1 pizzico di sale
- tartufo fresco, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1510 kJ / 361 kcal
- Protein
- 57.6 g
- Carbohydrates
- 10.4 g
- Fat
- 9.6 g
- Fibre
- 1.4 g
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