Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 500 g de gros sel
- 15 g de sucre en poudre
- 1 filet mignon de porc (500-600 g env)
Le jour même
- 1 c. à soupe de graines de coriandre
- ½ c. à café de poivre blanc en grains
- 1 c. à café de baies roses
- 4 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 394.5 kJ / 93.8 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Carbohydrates
- 2.3 g
- Fat
- 3.6 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Tartinade de chorizo
5min
Magret de canard séché aux épices
360 Std.
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30min
Foie gras sous-vide
72h
Rillettes de porc et de canard
7h
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1 Std. 45 Min
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Terrine bressane
24h
Biscuits apéritif crème et oignon
1 Std. 30 Min
Rillettes de porc tradition
12h
Foie gras de canard
72h