Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 500 g de gros sel
- 15 g de sucre en poudre
- 1 filet mignon de porc (500-600 g env)
Le jour même
- 1 c. à soupe de graines de coriandre
- ½ c. à café de poivre blanc en grains
- 1 c. à café de baies roses
- 4 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 394.5 kJ / 93.8 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Carbohydrates
- 2.3 g
- Fat
- 3.6 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Foie gras de canard
72 Std.
Minicannelés au chorizo
12 Std.
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 Std. 15 Min
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Rillettes de porc et de canard
7 godz.
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Pâté de Pâques
2h
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1 Std. 45 Min
Tartinade jambon-œuf
35 Min
Magret de canard séché aux épices
360 Std.
Tartinade de chorizo
5 Min