Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'eau
- 6 filets de sandre, désarêtés, avec leur peau
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec, type muscadet
- 180 g de beurre demi-sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1511.3 kJ / 363.5 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Carbohydrates
- 1.5 g
- Fat
- 25.8 g
- Saturated Fat
- 16.5 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 318.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauce beurre blanc
20min
Tomates farcies à l'ancienne
1 Std. 25 Min
Beurre blanc
25min
Sauce bordelaise
45min
Lotte sauce vallée d’Auge
1 Std. 40 Min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15min
Palourdes et amandes farcies
40min
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1h
Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes
1h
Sot-l'y-laisse au cidre
55min