Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'eau
- 6 filets de sandre, désarêtés, avec leur peau
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec, type muscadet
- 180 g de beurre demi-sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1511.3 kJ / 363.5 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Carbohydrates
- 1.5 g
- Fat
- 25.8 g
- Saturated Fat
- 16.5 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 318.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Beurre blanc
25min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40 Min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Sauce beurre blanc
20 min
Lotte au beurre rouge
40 Min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1hod.
Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes
1hod.
Sauce beurre blanc
20 min
Truite farcie au maroilles
1hod.
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Beurre blanc
20 min