![Socca aux légumes d'été Socca aux légumes d'été](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F7C4E3A7-A374-4725-AD7E-5938E70D9D07/Derivates/39ad8646-ad70-4d06-b613-773e1bc2815e.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g d'oignons (2), coupés en quatre
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de courgettes (3) en demi-rondelles
- 200 g d'aubergine (½) en cubes
- 300 g de tomates en morceaux
- 1 feuille de laurier
- 2 branches de thym frais
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 125 g de farine de pois chiche
- huile d'olive, pour huiler
- feuilles de roquette
- 20 g de parmesan en copeaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1134 kJ / 272 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 12 g
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