Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di fiori di zucca
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli sgusciati
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Carbohydrates
- 0.9 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pesto radicchio e noci
10 min
Pesto di rucola
10 min
Pesto di mandorle
10 min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50 Min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30 min
Gnocchi di farro con pesto di melanzane
2hod.
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40 Min
Pesto di ricotta e noci
10 min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 min
Pesto light basilico e noci
10 min