Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g d'eau
- 150 g de vin rosé
- 100 g de sucre en poudre
- 1 bouquet de thym frais
- 4 pêches de belle taille
- Nutrition
- per 1 portions
- Calories
- 770 kJ / 185 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Chutney de figues
4 Std.
Poires au vin rouge
3h 20min
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40 min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 min
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40 min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Pêches au basilic
30 min
Pêches pochées, framboises, amandes
45 min
Poires aux fruits rouges et à la violette
1h 25 min
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1sa 15 dk
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1h 30 min