Velours d'endive à l'orange

Velours d'endive à l'orange

3.3 28 ratings
Prep. 10 min
Total 35 min
4 portions

Ingredients

  • d'oignon coupé en deux
    60 g
  • d'huile de colza
    10 g
  • de jus d'orange fraîchement pressé
    400 g
  • d'eau
    200 g
  • de lait
    240 g
  • d'endives en quartiers, sans le coeur
    330 g
  • de pommes de terre en cubes (2-3 cm)
    270 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre blanc moulu
    3 pincées
  • de zeste d'orange non traitée
    ½ c. à café
Velours d'endive à l'orange (3 petits pots 6-12 mois)
  • de lait
    60 g

Nutrition per 1 portion

Calories 162.8 kcal / 683.5 kJ
Protein 4.3 g
Fat 5.3 g
Carbohydrates 23 g
Fibre 2.8 g
Saturated Fat 1.5 g
Sodium 547.5 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...