Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g d'eau
- 2 œufs
- 4 pavés de saumon frais (170 g chacun)
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- 20 cornichons au vinaigre
- 1 c. à soupe de moutarde
- 70 g d'huile neutre
- 2 c. à soupe de câpres en saumure
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2295 kJ / 551 kcal
- Protein
- 40 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 42 g
In Collections
Alternative recipes
Assiette de vanets
No ratings
Salade de haricots verts, foies de volaille et amandes grillées
45min
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
55 min
Tarama aux œufs de cabillaud
1 Std. 15 Min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Asperges sauce mousseline
1 Std.
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Moules marinières au gingembre
25 Min
Pavés de truite en croûte d'amande et herbes
45min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Rognons de veau au xérès
25 Min
Sauce gribiche
15 Min