![Baccalà con cavolo verza e ceci Baccalà con cavolo verza e ceci](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9BDF1995-BE69-44D1-A6C5-2F66B2E497D2/Derivates/904E3B49-C118-4E6A-9876-C6C5DAF9BDF3.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g di acqua
-
300
g di foglie di cavolo verza, a pezzi
or 300 g di cime di rapa, a pezzi - ½ cucchiaino di sale
- 450 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 250 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati
- 8 spicchi di aglio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1572 kJ / 376 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Carbohydrates
- 14.9 g
- Fat
- 22.8 g
- Fibre
- 7.3 g
In Collections
Alternative recipes
Carciofi stufati
30 min
Cacciucco di ceci
50 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà alla ligure
1h
Zuppa di baccalà
1h
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà al forno con broccoli
1h 30 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6 Std.
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Seppie in zimino
40 min