Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Dose Sauerkraut (Abtropfgew. 285 g)
- 600 g Kartoffeln, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier (Kl. M)
- 1 TL Salz
- 10 EL Öl
- 250 g Saure Sahne
- 4 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutrition
- per 4 Portionen
- Calories
- 2135 kJ / 510 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 38 g
In Collections
Alternative recipes
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50min
Sauerkrauttaler
2 godz. 20 min
Sauerkraut-Eintopf
35 min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Gemüseauflauf mit Quark
1h 30min
Gemüse-Pizza mit Spiegelei
1 godz. 35 min
Sauerkrautpuffer ratzfatz fertig
20 min
Rosenkohl-Auflauf
1h
Tomatensuppe
45min
Bauernpizza
1 Std. 40 Min
Kartoffelpuffer
20 min