Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di piselli freschi, solo i baccelli lavati e puliti
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di panna (30-40% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1330.2 kJ / 318.2 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 7.5 g
- Fat
- 31.2 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Confettura di ananas e zenzero
40 min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min
Composta di pomodori e capperi
1h
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Confettura di mirtilli
55 min
Crema di carote e zenzero
20 min
Confettura di pesche ed amaretti
1h 30 min
Vellutata fredda d'estate
1h
Crêpes con finocchi e formaggio di capra
55 min
Vellutata fredda di zucchine, zafferano e ricotta
2 Std.
Purè di mele e sedano rapa
55 min
Vellutata di carote e pastinaca
50 min