Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di piselli freschi, solo i baccelli lavati e puliti
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di panna (30-40% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1330.2 kJ / 318.2 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 7.5 g
- Fat
- 31.2 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Crema di carote all'arancia
30 min
Vellutata di carciofi e taleggio
55 min
Vellutata di porri
40 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 min
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di porri e radicchio
55 min
Zuppa di rape
40 min
Vellutata di cardi con patate al timo
50 min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min