Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di funghi champignon a fette
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di vino bianco secco
- 70 g di prosciutto cotto
- 100 g di Emmental
- 1 tuorlo
- 8 fette di pane casereccio
- 150 g di Taleggio a listarelle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Carbohydrates
- 10.3 g
- Fat
- 17.5 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Tortini di broccoli e pancetta
50 menit
Schiacciata fiorentina
50 menit
Tordelli lucchesi
2j 30 menit
Tortelli di ricotta e melanzane
1j 20 menit
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1h 10 min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 Min
Gamberi al balsamico
30 min
Spiedini di pollo alla provenzale
45 Min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Baccalà gratinato
1j
Crostoni alla salsiccia
15min
Peposo toscano
1j 30 menit