Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 580 g di chicchi di mais, freschi
- 50 g di acqua
- 50 g di burro, a pezzi + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 fettine di pane
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 480 kJ / 114.8 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 13.2 g
- Fat
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Borscht
25 Min
Crema di fagioli (Frijoles refritos)
25 Min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 min
Salsa satay
20min
Carbonada
1h
Arroz caldoso
1h 10min
Kofta
40 min
Salsa alla paprika, lime e noce brasiliana
10 Min
Mango Colada
10 Min
Chicken Ramen
14h 40min
Zuppa di miso con soba
55min
Crema di formaggio all'aneto
10 Min