Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di cipolle, halbiert
- 20 g di burro chiarificato
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- ½ cucchiaino di sale, nach Geschmack
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 15 g di farina
- 120 g di acqua
- 250 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 1 dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 50 g di vino bianco, secco
- 1 ½ cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, Blätter abgezupft
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1411 kJ / 338 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 17 g
Alternative recipes
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Stufato di pollo alla senape
40 Min
Crostata di formaggio Gruviera
No ratings
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 Min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 Min
Guacamole
5 Min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1 Std.
Polenta ticinese
45 Min
Soufflé di spinaci e uova
35 Min
Riso casimiro
45 Min
Biscotti milanesini
3u.
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min