Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di olio di colza
- 30 g di aceto di mele
- 1 g di senape
- 1 cucchiaino di santoreggia, secca
- 2 gambi di prezzemolo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 500 g di acqua
- 500 g di fagiolini verdi, freschi, mondati
- 50 g di cipolla, tagliate in quattro
- 100 g di pancetta a cubetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1251 kJ / 299 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 26 g
In Collections
Alternative recipes
Biscotti milanesini
3h
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
No ratings
Insalata di riso
1h
Ratatouille
40 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Patate lesse
30 min
Cotechino e lenticchie
1h
Spezzatino alla zurighese
50 min
Purea di mele per la dispensa
No ratings
Tiramisù
5u. 40min
Insalata di patate
1h 5min
Purea di patate
45 min