Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di olio di colza
- 30 g di aceto di mele
- 1 g di senape
- 1 cucchiaino di santoreggia, secca
- 2 gambi di prezzemolo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 500 g di acqua
- 500 g di fagiolini verdi, freschi, mondati
- 50 g di cipolla, tagliate in quattro
- 100 g di pancetta a cubetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1251 kJ / 299 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 26 g
In Collections
Alternative recipes
Spezzatino alla zurighese
50 min
Cotechino e lenticchie
1 godz.
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Insalata di verdura e frutta
10 Min
Crostata di mele
1u. 15min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Pane all'aglio
15 Min
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Riso casimiro
45 min
Insalata di patate
1h 5min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min