
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 60 g de carotte pelée, coupée en morceaux (3 cm)
- 100 g de poireau coupé en rondelles (3 cm)
- 100 g de céleri-rave coupé en morceaux (3 cm)
- 100 g de viande séchée des Grisons en tranches, coupée en lamelles (2 cm)
- 30 g de beurre
- 80 g d’orge perlé
- 900 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 100 g de crème entière
- 1 pincée de sel selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu selon les goûts
- ½ bouquet de persil plat frais (env. 10 g), effeuillé et coupé fin
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 273 kcal / 1137 kJ
- Protein
- 9 g
- Fat
- 17 g
- Carbohydrates
- 19 g