Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco
- ½ cucchiaino di grani di pepe nero
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- fette di pane tostate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Carbohydrates
- 4.2 g
- Fat
- 9.7 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
No ratings
Involtini di vitello
35 Min
Pepata di cozze
45 Min
Marmellata di albicocche per la dispensa
No ratings
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Castagne lesse
55 Min
Funghi all'aglio
20 Min
Carciofi alla romana
50 Min
Orata in crosta di sale
35 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Insalata di patate
1 Std. 5 Min