Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Pasta, trocken (z.B. Farfalle oder Penne)
- 500 g Wasser und mehr zum Kochen
- ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- 150 g Emmentaler Käse, in Stücken
- 800 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 120 g Schinkenwürfel
- 3 Eier
- 200 g Rahm
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3225 kJ / 770 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 43 g
In Collections
Alternative recipes
Tomaten-Spinat-Pasta
35 Min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 Std. 10 Min
Regenbogenquiche
1 Std.
Schneller Hackbraten
55 Min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3u.
Lasagne
2h
Kartoffelgratin
1 Std. 10 Min
Klassische Lasagne
2h 5 min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 Std. 10 Min
Blumenkohlgratin
55 Min
Conchiglie mit weisser Blumenkohlsauce
35 Min