Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g Putenkeule, ohne Haut
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 800 g Putenkeule, ohne Haut,
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Speck, in Scheiben
- 20 g natives Olivenöl extra
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1hod.
Geröstete Leber
30 min
Schöpsernes
1hod.
Menü: Kalbsrahmgulasch mit Kartoffeln; Winter-Cheesecake im Glas
1 Std. 20 Min
Schokoladen-Baiser-Auflauf
1hod.
Hähnchenbrust pizzaiola
55 Min
Schweinefilet mit Senfsauce
35 min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2hod.
Rindfleischsuppe mit Markklösschen
2hod.
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45 min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 Std. 10 Min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1hod. 30min