Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 Knoblauchzehen
- 10 g Olivenöl
- 750 g Champignons, frisch, in Scheiben
- ½ - 1 TL gemischte Kräuter, getrocknet, z.B. Kräuter der Provence
- ½ TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Geschmack
- 1 ½ EL Mehl (15 g) und etwas mehr zum Bestäuben
- 20 g Butter
- 190 g Milch und etwas mehr zum Bestreichen
- 400 g Blätterteig
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1452 kJ / 347 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 4.1 g
In Collections
Alternative recipes
Béchamelsauce
15 Min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 Min
Pizza Margherita
1 Std. 45 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2h
Gebackene Eier mit Spinat
40 Min
Schnelle Käsesoufflées
45 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Gemüse-Leber-Kuchen
1hod. 50min
Udon-Nudeln mit Gemüse
40 Min
Kartoffel-Focaccia
2 Std. 50 Min
Rieslingspasteten
2 Std. 30 Min
Spinat-Empanada
1 Std.