Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
1000
g de tomates bien mûres, coupées en quartiers
or 1000 g de tomates en boîte - 180 g de poivrons rouges, en morceaux
- 130 g d'oignons rouges
- 2 gousses d'ail
- 100 g de vinaigre de vin rouge
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- ¼ c. à café de poivre noir moulu
- ¼ - ½ c. à café de poivre de Cayenne, moulu
- 1 c. à café de paprika en poudre, doux
- 1 c. à café de sel
- 100 g de miel
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 218 kJ / 52 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.9 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte de base pour pain
24 Std. 5 Min
Chutney de mangue
1h 20 min
Coleslaw
10 min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45min
Pain pitta
2h
Glace au caramel salé
14 godz.
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Mayonnaise
5 min
Pain de mie
3 godz.
Crackers au fromage
2h 30min
Confiture de tomate et de piment rouge
1h 15min
Confiture à la fraise
1h 5min