Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte
- 600 g de farine à pain
-
30
g de levure fraîche émiéttée
or 3 c. à soupe de levure déshydratée (12 g) - 380 g d'eau
- 20 g d'huile d'olive, et plus pour graisser
- 1 pincée de sucre
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 - 350 g d'oignons, coupés en deux
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 766 kJ / 183 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte de base pour pain
24h 5 min
Pesto au basilic
10min
Moussaka de lentilles
2小时 20 分钟
Baguette
3 Std. 45 Min
Biscuits au beurre
50 Min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Risotto
30 Min
Mayonnaise
5 Min
Brownies
50 Min
Crackers au fromage
2 godz. 30 min
Coleslaw
10min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 Min