Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte
- 600 g de farine à pain
-
30
g de levure fraîche émiéttée
or 3 c. à soupe de levure déshydratée (12 g) - 380 g d'eau
- 20 g d'huile d'olive, et plus pour graisser
- 1 pincée de sucre
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 - 350 g d'oignons, coupés en deux
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 766 kJ / 183 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte de base pour pain
24h 5min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Cuisson des œufs
20 Min
Risotto
30 Min
Mayonnaise
5min
Pesto au basilic
10 Min
Cookies aux pépites de chocolat
50min
Cheesecake (avec cuisson)
7h 20 min
Brownies
50min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45min
Crackers au fromage
2h 30min
Chilli con carne
40min