Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte
- 600 g de farine à pain
-
30
g de levure fraîche émiéttée
or 3 c. à soupe de levure déshydratée (12 g) - 380 g d'eau
- 20 g d'huile d'olive, et plus pour graisser
- 1 pincée de sucre
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 - 350 g d'oignons, coupés en deux
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 766 kJ / 183 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte de base pour pain
24h 5min
Pain de viande
1 Std. 20 Min
Glace aux fruits
5 Min
Biscuits au beurre
50 min
Punch pétillant à la clémentine et à la grenade
20 min
Glace au caramel salé
14h
Baguette
3h 45min
Mayonnaise
5 Min
Brownies
50 min
Chilli con carne
40 min
Flatbread garni à la mozzarella
45 min
Boulettes sauce tomate et polenta de parmesan
1h 10min