Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g brauner Zucker
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- ½ Bund Koriander mit den feinen Stielen
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- 200 g Kokosmilch
- 1 - 2 Spritzer Limettensaft
- 500 g Lammfleisch (Nackensteaks ohne Knochen), in Stücken (3 cm)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 620 kJ / 148 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Grüne Steaksauce
10 Min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 Min
Rosmarin-Tabasco-Marinade
5 Min
Hähnchensaté
1h 20min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 Min
Koriander-Mayonnaise
10 Min
Mojo für Meeresfrüchte
10 Min
Teriyaki-Limetten-Marinade
1 Std. 15 Min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 Min
Hähnchen-Kokos-Suppe
45 Min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30 Min
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2h