Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g Salatgurken, in Stücken
- 1 Avocado, reif, nur das Fruchtfleisch, in Stücken
- 40 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Salz
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- 2 TL Senf, scharf
- 2 EL Balsamico, hell
- 2 EL geriebene Zitronenschale
- 100 g Wasser, kalt
- 2 Prisen Pfeffer, weiß
- 50 g Crème fraîche
- 1 EL Dill zum Garnieren
- 2 EL rote Paprika, klein gewürfelt, zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 783 kJ / 187 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 2.4 g
Alternative recipes
Kalte Avocadosuppe mit gebratenen Tomaten
20 Min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 Std. 15 Min
Gurkenkaltschale
15 Min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 godz. 30 min
Kalte Paradeiser-Erdbeer-Suppe mit Basilikumcreme
50 Min
Wassermelonen- Gazpacho
1 Std. 30 Min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 Min
Gurkenkaltschale
2 Std. 15 Min
Gazpacho
20 Min
Kalte Gurkensuppe
15 Min
Gazpacho Andalusia
40 Min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 Min