Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 Stängel frische Dille, Blättchen abgezupft
- 2 Stück Salatgurken, geschält und Kerne entfernt, in Stücken
- 220 g veganer Sauerrahm (z. B. Joya Cremesse oder selbst gemacht)
- 250 g Sojajoghurt
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
- 4 Blättchen frische Minze
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 591 kJ / 141 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Kalte Avocadosuppe mit gebratenen Tomaten
20min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 15min
Gurkenkaltschale
15 Min
Gurkencremesuppe
25min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Gurken-Melonen-Suppe
40min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 20min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 Min
Rote-Rüben-Suppe
45min
Kalte Gurkensuppe
15 Min
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min