Devices & Accessories
Kidneybohnen-Aufstrich
Prep. 10 min
Total 10 min
8 Portionen
Ingredients
-
Schalotte1
-
Knoblauchzehe1
-
rote Peperoni mild, entkernt, in Stücken, insgesamt ca. 12 cm lang2
-
Schnittlauch in Röllchen½ Bund
-
Crème fraîche200 g
-
Mayonnaise50 g
-
Kidneybohnen (400 g), abgetropft, abgespült1 Dose
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
Difficulty
easy
Nutrition per 1 Portion
Protein
4 g
Calories
645 kJ /
154 kcal
Fat
13 g
Fibre
3 g
Carbohydrates
6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Brotzeit
10 Recipes
Germany
Germany
Brotzeit
10 Recipes
Austria
Austria
You might also like...
Kerniger Brotaufstrich
5 min
Vegetarischer Brotaufstrich
5 min
Rote Rüben Hummus
10 min
Kartoffelaufstrich
10 min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 min
Champignon-Quark-Aufstrich
15 min
Tofu-Aufstrich mediterran
5 min
Käse-Dill-Aufstrich
5 min
Quark-Ei-Aufstrich
10 min
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Gorgonzola-Aufstrich
5 min
Feuriger Bohnenaufstrich (vegan)
10 min