Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1470 kJ / 351.1 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 66.1 g
- Fat
- 4.7 g
- Saturated Fat
- 0.7 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 290.7 mg
Alternative recipes
Pettole pugliesi
3 Std.
Focaccia barese
2h 55min
Pizza barese ai pomodorini
2hod.
Focaccia barese TM6
4h
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3u. 20min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2hod. 30min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3u. 20min
Pizzi leccesi
6 Std.
Friselle
4h
Focaccia di semola
6h 40min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 Min