Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1470 kJ / 351.1 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 66.1 g
- Fat
- 4.7 g
- Saturated Fat
- 0.7 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 290.7 mg
Alternative recipes
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 Std. 20 Min
Pitta rustica salentina
1h 40min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Pasticcio altamurano
3h 30min
Friselle
4 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Pettole pugliesi
3h
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Focaccia pugliese
1h 10min
Focaccia barese
2h 55min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Pizza barese ai pomodorini
2h