Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1470 kJ / 351.1 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 66.1 g
- Fat
- 4.7 g
- Saturated Fat
- 0.7 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 290.7 mg
Alternative recipes
Taralli pugliesi
1h 15 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20 min
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Pasticciotti leccesi
1h 15 min
Cartellate
1h 5min
Panzerotti
5h
Pettole pugliesi
3 Std.
Pizzi leccesi
6h
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Calzone pugliese alle cipolle
2u. 30min
Friselle
4 godz.