Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 570 g di acqua
- 220 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 650 g di farina tipo 00
- 150 g di latte intero
-
100
g di zucchero
or 100 g di miele -
50
g di strutto
or 50 g di olio di oliva - 2 uova
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 cucchiaino di semi di anice
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1271.1 kJ / 290.7 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 13.1 g
- Fat
- 5.7 g
- Saturated Fat
- 1.9 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 6.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Tortine alle mele
1h 30 min
Torta salata pasquale
2óra
Acuka (Patè di noci e spezie)
10 min
Biscotti al profumo di arancio
2óra
Pizza saporita con uova e spinaci
2óra 30p
Calzone dolce di ricotta
1h 40 min
Strüdel all'uva
1óra
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5óra
Panzerotti romani
1óra 10p
Budino di ricotta
5 godz. 45 min
Farfalle all'uovo
1óra
Tagliatelle di nonna Marietta
1óra