Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 570 g di acqua
- 220 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 650 g di farina tipo 00
- 150 g di latte intero
-
100
g di zucchero
or 100 g di miele -
50
g di strutto
or 50 g di olio di oliva - 2 uova
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 cucchiaino di semi di anice
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1271.1 kJ / 290.7 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 13.1 g
- Fat
- 5.7 g
- Saturated Fat
- 1.9 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 6.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Pizza con la ricotta
2 Std. 40 Min
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Panfocaccia con noci
3h 30 min
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3 Std. 20 Min
Crostello
4h
Ghirlanda di panettone
6h
Cornetti semintegrali ripieni
1 Std. 15 Min
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1 Std.
Torta alla crema e albicocche (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30 min
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2 Std. 15 Min