Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 500 g di farina tipo 00
- 150 g di zucchero
- 80 g di strutto
- 3 uova
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 20 g di latte
- farina tipo 00 q.b. per infarinare
Ripieno
- 100 g di frutta secca mista (nocciole, mandorle, fichi secchi)
- 200 g di confettura di uva fragola, more o ciliegie
- 2 cucchiai di cacao amaro in polvere
Termine della preparazione
- 1 tuorlo
- 2 cucchiai di latte
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 39.4 g
- Fat
- 10.2 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Pastiera fiori d'arancio
12h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Gubana
3h 45min
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Chiacchiere
1h 35min
Fagottini al cioccolato
7h 45min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3 Std.
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Panini limone e miele
5h 30min
Crostata di frutta fresca con Affettatutto Bimby®
7 Std.
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45min