Sformatini di piselli e carote con cuore filante
TM6 TM5 TM31

Sformatini di piselli e carote con cuore filante

4.0 (150 ratings)

Ingredients

  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 300 g di carote a tocchetti (2x2 cm)
  • 200 g di piselli surgelati
  • 2 uova
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe
  • burro q.b.
  • pangrattato q.b.
  • 40 g di Taleggio (in 4 pezzi)

Nutrition
per 1 porzione
Calories
703.4 kJ / 168 kcal
Protein
8.6 g
Carbohydrates
18 g
Fat
7.2 g
Saturated Fat
4.3 g
Fibre
4.4 g
Sodium
320.8 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes