Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 scalogno a pezzi
- 25 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 100 g di vino bianco
- 650 g di acqua
- 5 g di sale
- 160 g di fragole, pulite e in 8 parti
- 20 g di cioccolato fondente grattugiato
- 8 foglioline di menta fresca
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1560 kJ / 373 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Carbohydrates
- 69.4 g
- Fat
- 7.4 g
- Saturated Fat
- 15.6 g
- Fibre
- 1.9 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto rosmarino e speck
25min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto alla birra
35min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Risotto alle more
40min
Risotto al Barolo
30 Min
Risotto alla melagrana e coppa
35min
Risotto melone e speck
40min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min