Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 450 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
- 100 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
or 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di passata di pomodoro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto balsamico
- 20 g di zucchero di canna
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 251 kJ / 60 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Carbohydrates
- 6.1 g
- Fat
- 3.9 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 Min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45 min
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50 min
Salsa ricotta, basilico e miele
15 Min
Salsa di cipolle rosse e mele
40 min
Salsa di cipolle e mele
30 min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Salsa di melanzane Bhurta
35 min
Salsa ai porri caramellati
30 min
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Salsa ai porcini
20 min
Purè di cavolfiore profumato al tartufo
25 min