Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 450 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
- 100 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
or 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di passata di pomodoro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto balsamico
- 20 g di zucchero di canna
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 251 kJ / 60 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Carbohydrates
- 6.1 g
- Fat
- 3.9 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Verdure saporite
40 min
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40 min
Purè di carote arrosto
1h
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15min
Tartare di pomodori e peperoni
15min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 min
Salsa rubra
30 min
Maionese al curry
15min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Salsa ai capperi
10min
Agliata verde
15min
Tartellette alle cipolle caramellate
1h