Risotto alla valdostana
TM6 TM5

Risotto alla valdostana

4.4 (129 ratings)

Ingredients

  • 20 g di cipolla
  • 80 g di burro a tocchetti
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 900 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di Fontina a dadini
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (optional)

Nutrition
per 1 porzione
Calories
3122.1 kJ / 745.7 kcal
Protein
26 g
Carbohydrates
63.9 g
Fat
41.9 g
Saturated Fat
25.9 g
Fibre
0.9 g
Sodium
640.7 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes