Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1000 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 200 g di riso per risotto tipo Carnaroli
- 200 g di patate, pelate ed a pezzi (1-2 cm)
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1222 kJ / 292 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 10.4 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min.
Risotto alla parmigiana
30 min.
Risi e bisi
40min
Minestra di semolino
30 min.
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 min.
Pisarei e faśö
35 min.
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min.
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Polenta e bruscitti
2h 20min
Risotto alla milanese
30 min.
Torta paesana
1h 10 min
Risotto alla monzese
35 min.