Pasta alla bagossa
TM6 TM5

Pasta alla bagossa

4.6 (28 ratings)

Ingredients

  • 150 g di formaggio Bagoss a pezzi (2-3 cm)
    or 150 g di formaggio tipo Bitto a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
  • 400 g di passata di pomodoro
    or 400 g di polpa di pomodoro
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca corta tipo penne rigate

Nutrition
per 1 porzione
Calories
3056.4 kJ / 730 kcal
Protein
29.5 g
Carbohydrates
60.8 g
Fat
37.3 g
Saturated Fat
14.2 g
Fibre
4.5 g
Sodium
623.7 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes