Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Sugo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla rossa di Tropea a fettine
- 350 g di passata di pomodoro
- 20 g di nduja calabrese
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di fagioli in scatola
- 1 pizzico di origano secco
Termine della preparazione
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Carbohydrates
- 61 g
- Fat
- 15.6 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Gnocchi alla sorrentina
1 Std. 25 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1 Std. 30 Min
Rigatoni affumicati
25min
Fileja al ragù
3 Std.
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 Std.
Penne all'arrabbiata
20 Min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Caserecce con pisellini freschi e bacon croccante
45 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti al tonno
40 Min