Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g di farina di mais bramata
- 1500 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di Fontina
- 200 g di burro a tocchetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2265.9 kJ / 541.2 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Carbohydrates
- 65.2 g
- Fat
- 22.6 g
- Saturated Fat
- 7.4 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 687.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Fonduta
8h 20 min
Bagna cauda
35 min
Panissa
45 min
Polenta taragna
1h 15min
Semolino dolce
1hod.
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Frittelle di mele
40 Min
Risotto timo e toma
35 min
Zabaione
15 min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35 min
Panissa vercellese
35 min
Polenta al formaggio
1hod.