Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de chocolat, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de crème de whisky, maison ou type Baileys
- 30 g de cacao en poudre non sucré
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 369.4 kJ / 88.9 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 6.1 g
- Fat
- 5.9 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Paris-Deauville
12h
Truffes au chocolat blanc
1h 35 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Petits moelleux vapeur à l'orange
55 min
Truffes au chocolat au lait et Passion
2 Std. 25 Min
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13u. 15min
Gratin de raisin en sabayon
20 Min
Vin chaud aux agrumes
12hod. 25min
îles flottantes et coulis de pêches à la verveine
35min
Charlotte aux nectarines
7h
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13h 30 min