Spaghetti alla chitarra con aragosta
TM6 TM5 TM31

Spaghetti alla chitarra con aragosta

4.8 (19 ratings)

Ingredients

Spaghetti alla chitarra

  • 300 g di farina di semola di grano duro
  • 1 pizzico di sale
  • 160 g di acqua

Sugo all'aragosta

  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
  • 50 g di cipolla bianca a pezzi
  • 1 peperoncino rosso secco (optional)
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di aragosta, la polpa a pezzi (3 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 400 g di passata di pomodoro

Nutrition
per 4 porzioni
Calories
6196.5 kJ / 1481 kcal
Protein
50.7 g
Carbohydrates
208.5 g
Fat
46.1 g
Saturated Fat
6.4 g
Fibre
20.2 g
Sodium
3 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes