Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di Grana Padano a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1560.6 kJ / 373 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 17.1 g
- Fat
- 17.3 g
- Saturated Fat
- 4.5 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 998.3 mg
Alternative recipes
Trofie fave, asparagi e pancetta
40 Min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Pepata di cozze
45min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40 Min
Tiella barese
1h
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Pepata di cozze
55min
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2 Std.
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2 Std.
Crêpes agli asparagi e salmone
2 Std. 30 Min
Crêpes ai funghi
1h 50 min