Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di Grana Padano a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1560.6 kJ / 373 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 17.1 g
- Fat
- 17.3 g
- Saturated Fat
- 4.5 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 998.3 mg
Alternative recipes
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min
Mitili ripieni alla ligure
1 Std. 50 Min
Pepata di cozze
45 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Zuppetta di crostacei
40 Min
Pepata di cozze
55min
Zuppa di merluzzo e cozze
50 Min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 Min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 Min
Insalata di mare con citronette all'aglio
2 godz. 25 min
Zuppa di cozze
1 Std.