Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di Grana Padano a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1560.6 kJ / 373 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 17.1 g
- Fat
- 17.3 g
- Saturated Fat
- 4.5 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 998.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Calamari ripieni
1h 30min
Cannelloni di carne
2 Std.
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Tiella barese
1hod.
Pepata di cozze
55min
Frittelle di gamberi
1hod.
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4h
Sugo di cozze e vongole
1 Std. 20 Min
Calamari ripieni su crema di pane
1hod. 10min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min