Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di stoccafisso, ammollato, a pezzi (vedere consigli)
- 350 g di polpa di pomodoro
- 30 g di gambo di sedano a rondelle
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1005.9 kJ / 240.3 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 7.5 g
- Fat
- 13.3 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 485.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Stufato di piselli e carciofi
45 Min
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1h 10min
Stoccafisso con i porri
50 Min
Cozze ripiene
1 Std. 30 Min
Zuppa di fagioli e cozze
55 Min
Fave in umido
1 Std.
Zuppa di fave
50 Min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min