Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di stoccafisso, ammollato, a pezzi (vedere consigli)
- 350 g di polpa di pomodoro
- 30 g di gambo di sedano a rondelle
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1005.9 kJ / 240.3 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 7.5 g
- Fat
- 13.3 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 485.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Stufato di piselli e carciofi
45min
Baccalà fritto in pastella
1 Std. 10 Min
Triglie in salsa piccante
30 Min
Baccalá alle olive
25min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà, patate e funghi
45min
Riso con polpo
1 Std. 10 Min
Zuppa di patate e carciofi
1 Std.
Fave al guanciale
35 Min