Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di stoccafisso, ammollato, a pezzi (vedere consigli)
- 350 g di polpa di pomodoro
- 30 g di gambo di sedano a rondelle
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1005.9 kJ / 240.3 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 7.5 g
- Fat
- 13.3 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 485.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Calamari alla napoletana
40min
Baccalà alla livornese
35min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Baccalà, patate e funghi
45min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Caponata di pesce spada e melanzane
1 Std. 30 Min
Alici ripiene
50min
Triglie in salsa piccante
30min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.