Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 250 g de lait entier
- 4 jaunes d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 3 poires, coupées en gros morceaux
Le jour même
- 2 poires, émincées en lamelles
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1301.8 kJ / 310.8 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 35.5 g
- Fat
- 16.8 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Paris-Deauville
12 godz.
Eton mess, fraises et rhubarbe
1h 10min
Moelleux à la clémentine
1h 40min
Baba aux agrumes
8u. 45min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Mousse d'abricot aux amandes
No ratings
Petits gâteaux moelleux aux pêches comme un baba
1h 25min
Flan aux fruits rouges
1h
Gratin de clémentine
30 min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Verrine à la pomme
30 min
Crème catalane
4h 25min