Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g de beurre doux, pour les ramequins
- 4 jaunes d'œufs
- 2 c. à soupe de marsala liquoreux aux amandes
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de cassonade
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 12 figues fraîches, coupées en quatre
- 6 pincées de cannelle en poudre
- Nutrition
- per 1 portions
- Calories
- 1180 kJ / 282 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45 min
Verrines à l'orange
1sa 15 dk
Chutney de poires
55 min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 min
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40 min
Gratin aux figues
15 min
Fiadone
55 min
Pêche pochée au thym
3h 20min
Clafoutis figues-amandes
50 min
Gratin d'abricots façon frangipane
55 min
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1h 30 min
Compote à l'orange et crémeux de fromage blanc
1h 25 min