Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 35 g Öl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm)
-
300 - 400
g Schweineleber
or Kalbsleber - 1 TL Maisstärke
- ½ TL Salz
- 4 TL Majoran, getrocknet
- 2 - 3 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Essig
- 100 g Wasser
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Butter, kalt in Stücken
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2042 kJ / 489 kcal
- Protein
- 37 g
- Carbohydrates
- 13.1 g
- Fat
- 32.3 g
- Saturated Fat
- 8.4 g
- Fibre
- 3.4 g
Alternative recipes
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Steirisches Krenfleisch
2 Std. 45 Min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Boef Stroganoff
50min
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1h 15min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min