Compatible versions
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Gratin di patate dauphinois
- 800 g di patate
- 200 g di Gruviera a tocchetti
- 300 g di latte intero
- 1 pizzico di noce moscata
- 200 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- burro q.b.
Salsa allo champagne
- 40 g di senape
- 200 g di Champagne
- 60 g di formaggio fresco spalmabile
Rombo
- 500 g di acqua
- 4 filetti di rombo
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3810.6 kJ / 910.8 kcal
- Protein
- 57.7 g
- Carbohydrates
- 46.8 g
- Fat
- 50.2 g
- Saturated Fat
- 27 g
- Fibre
- 3.7 g
- Sodium
- 1065.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Mousse all'avocado
15 min
Flan ai quattro formaggi
1hod.
Uova in camicia con salsa di salmone e avocado
35 min
Omelette di pollo alla tailandese
50 Min
Fonduta con tartufo bianco
2hod. 20min
Gelato al tè verde
10h 15min
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1 Std. 10 Min
Nel giardino zen
1hod. 30min
Frullato idratante
15 min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1hod.
Pollo speziato alla mozambicana
35 min
Soufflé al mandarino
40 Min