Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 artichauts
- 1 citron
- 1 bouquet de persil frais, laver et sécher les feuilles
- ½ - 1 gousse d'ail
- 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc, sec
- 300 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
or 1 c. à café rase de bouillon de légumes, fait maison
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 668.5 kJ / 159.7 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Carbohydrates
- 3.5 g
- Fat
- 10.2 g
In Collections
Alternative recipes
Purée de pommes de terre
45 min
Soupe de légumes
25min
Asperges et hollandaise au yogourt
30min
Panure
5 min.
Cuisson du riz
25min
Crème fouettée
10 min.
Asperges accompagnées de pommes de terre
50min
Compote de pommes
20 min.
Artichauts à la romaine
50min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 min
Pommes de terre en robe des champs
30min
Blancs en neige
5 min.